10418174_10152616246575202_8487536555422

Kali Sikaran fra Filippinene og består av flere elementer, innen alle avstander som Kickboxing, Clinch/Nærkamp og Grappling. Innen disse avstandene behersker vi både med og uten våpen som: sticks, kniv, slagvåpen og flasker m.m. Dette er sammensatt til et unikt og et effektivt og komplett selvforsvars system.

Kali Sikaran består av elementer som:

Sikaran (Kickboxing)

er Filippinsk Kickboksing hvor det trenes på soning og å kontrollere avstand. Målet er å nå motstanderen uten selv å bli berørt. Det gjøres med ulike benteknikker som lav og høye spark, i tillegg til knær. Nærkamp (Kadena de Mano) Består av både albuer og hender benyttes for korte, raske slag. I tillegg trenes blokker, kombinasjoner og alt fra enkle til avanserte flowdriller for å trene opp fart, presisjon og koordinasjon.

 

 

 

 

 

Kadena de Mano

er et realistisk selvforsvar som egner seg meget godt i et moderne miljø og tar hensyn til at det kan være trangt og vanskelig å bevege seg. Treningen fokuserer på flyt og å lære utøveren å reagere raskt på det som kommer.

 

 

 

 

 

Singel / Doubble Sticks

eller stokkekamp er kanskje det filippinsk kampsport er mest kjent for. Trening med stokker er viktig for å utvikle ferdigheter som hurtighet og koordinasjon med tomme hender. Stokketreningen forbedrer utøvernes bevegelser, soning og flyt for å nevne noe. Ulike angrep, forsvar og blokker, avvæpninger, låser, kast og en rekke flytdriller trenes med en eller to stokker.

Knivforsvar (Daga)

Svært få andre systemer har et så bra og effektiv forståelse for knivforsvar. Filippinsk knivforsvar er en annen velkjent spesialitet innen Filippinske kampkunster og ulike filippinske teknikker har hatt innflytelse på politi og militære strategier for knivforsvar verden over.

Selvforsvar/Grappling (Dumog)

er Kali Sikaran sitt grapplingsystem (MMA). Blant annet kast, låser og fellinger trenes. Å vite litt om hvordan det er lurt å reagere i en bakkesituasjon er en viktig del av et hvert selvforsvarssystem.

 

Svært få systemer er så komplett som Kali Sikaran, derfor kan vi trygt presentere deg:

Selfdefence with confidence

kick boxing.JPG
kdm.JPG
stick.JPG
kniv.JPG