chinatown-logo-chinese.gif

JKD Kickboxing / Selfdefence

Vi underviser elementer i Jeet Kune Do Kickboxing hos oss etter Tim Tacett`s jkdwednite.com. JKDGrappling er fra Larry Hartsell.

Jeet Kune Do (JKD) er Bruce Lee`s personlige kampform, som han utviklet frem til han døde i 1973. JKD er litt vanskelig og forklare. Det er ikke noe som er JKD teknikker og slikt, men er mere basert på personlig utvikling, som hvordan DU kan yte best idet du skal gjøre. Det er en grunnstruktur som du må følge, og en del prinsipper som er særegent for JKD. I JKD har vi tre avstander: Kickboxing, Close range (trapping) og Grappling. Hos Molde Kampsportsenter sin Kickboxing/Selfdefence klasse, vil du få lære grunnleggene elementer fra JKD Kickboxing. Ren Jeet Kune Do undervisning er kun i privat trening.

Leif T. Røbekk

Leif T. Røbekk startet sin bakgrunn med Karate og Kickboxing. Røbekk har studert Jeet Kune Do og Filipinske arter gjennom flere år, og er Senior Full instruktør (sort 3.dan) i Jeet Kune Do under Sifu Larry Hartsell, som selv var elev under Bruce Lee.

Røbekk har vært i USA flere ganger på treningsleirer, og har også assistert Sifu Larry Hartsell både som demo partner og instruktør flere steder både i USA, Europa og Skandinavia. Røbekk var også en av de få som ble invitert til San Francisco i januar 97, for å være med når 12 stk, av Bruce Lee's elever møtes for første gang , siden 1973 for og trene sammen igjen.

 

Studerer i dag Jeet Kune Do under Tim Tacett og er registrert "Affiliate School" under Tim`s jkdwednite.com side.

Foruten om Larry Hartsell og Tim Tacett, har Røbekk også fått instruksjon av ti talls andre instruktører innen JKD som Richard Bustillo, Cass Magda, Rick Tussi, Hannu Hiltunen med flere..